Van concept tot creatie

Luisteren, begrijpen, bedenken: het vertalen van ideeën naar een kernachtige boodschap met creativiteit als bron. Daar staat Red Zeppelin voor! Samen met u zoeken wij naar de functionele oplossingen die het beste passen bij uw organisatie en het beoogde doel. Hierbij proberen wij vorm en inhoud zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Wij maken gebruik van de beste freelance fotografen, tekstschrijvers, stylisten, trafficers, drukkers en andere specialisten. Op die manier vormen we samen met onze opdrachtgevers een hecht team van enthousiaste professionals. Hieronder vindt u een opsomming van de diensten die wij aanbieden.

Logo’s + Huisstijlen

Een unieke huisstijl is essentieel. Het is de visuele vertaling van hetgeen waar uw onderneming voor staat. Het oogt professioneler en het zorgt voor herkenbaarheid. Typografie, beeld en kleur bepalen samen de sfeer en geven een eerste indruk. We beginnen met enkele potloodschetsen. Handwerk dus. Om de beste concepten op de computer uit te werken. Na enkele revisierondes, waarin je steeds feedback geeft op de conceptversies en de vorderingen daarin, komt in samenwerking hét logo tot stand. Resultaat: een huisstijl waar u echt trots op kunt zijn.

Vanaf € 299

Brochures + Advertenties

Een brochure of advertentie maakt nog altijd indruk. Indruk die nog effect heeft wanneer een digitale boodschap al vergeten of weggeklikt is. Combineer dit met onze creativiteit en ervaring en het blijkt vaak een schot in de roos. Afhankelijk van de boodschap en doelgroep geven wij uw brochure een passende, overtuigende uitstraling die aansluit aan uw huisstijl.

Vanaf € 199

Websites + Apps

De ideale website of app is functioneel, zit technisch goed in elkaar en is bovendien creatief vormgegeven. Het vinden van de ideale mix hierin is voor ons de ultieme uitdaging. Wij maken er een écht verlengstuk van uw bedrijf van.

Vanaf € 399

Belettering + Buitenreclame

Een opvallende en zeer effectieve manier van reclame op iedere gewenste locatie. Niet alleen een reclamebord aan de openbare weg, maar ook spandoeken, raambelettering, vlaggen, autobestickering en makelaarsborden horen tot de mogelijkheden.

Vanaf € 149

Instore + Retail

Kopen is beleven. Communicatie op de winkelvloer wordt steeds belangrijker. Breng uw product of dienst extra onder de aandacht. Van signage en point-of-sale materialen tot narrowcasting en displays. Van winkelrouting en winkeltassen tot coupons en give-aways.

Vanaf € 299

Fotografie + Film

Visual storytelling is een wezenlijk onderdeel geworden van communicatie. Het is een medium dat kan enthousiasmeren, vermaken en een gevoel kan overbrengen. Wij doen o.a. productfotografie, bedrijfsfilms, instructiefilms, commercials en animaties. Bij het maken van bedrijfs- of instructiefilms doorlopen we de volgende stappen: briefing of intake, script schrijven, draaiboek opstellen, filmen, het editen en de postproductie.

Vanaf € 299

Van ideeën naar een kernachtige boodschap met creativiteit als bron.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Wij zorgen ervoor dat úw bedrijf er professioneel uitziet!