Iedere klant krijgt onze volledige aandacht en betrokkenheid

Onze klanten begeven zich op uiteenlopende markten in o.a. de bouw, zorg, industrie, horeca en detailhandel. Ons klantenbestand is opgebouwd uit starters, MKB en multinationals. Van een slager in Hillegom of een restaurant in Warmond, tot een gigant van een telecombedrijf in Den Haag. Dat neemt niet weg dat bij ons iedere klant gelijk is en dat wij vierkant achter ons werk staan.

Reviews: wij houden van onze klanten, en zij houden van ons!

Een goede relatie met de klant begint in onze ogen met eerlijkheid en vertrouwen. Niet alleen wij maar ook u als klant moet weten waar u aan toe bent. Wij zullen u als klant dus altijd behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden. Onze huidige klanten laten regelmatig blijken dit als zeer prettig te ervaren. Lees wat onze klanten nog meer van ons vinden!

“Ze weten als geen ander creatieve concepten bij het juiste publiek aan de man te brengen.”

“Al meer dan 10 jaar verzorgt Red Zeppelin het ontwerp en de productie van onze catalogi. Naar alle tevredenheid. De boekjes zijn erg in trek bij onze klanten in de Verenigde Staten.” – Gerben van Egmond, Directeur Rotteveel Bulb Co.

“Met Red Zeppelin kun je keiharde afspraken maken over deadlines en oplevering. Ze denken graag mee en weten heel goed wat we uit willen stralen met onze communicatie.”
Bob Kuijper, Directeur SuperStaff B.V.
“Red Zeppelin heeft voor ons belangrijke printadvertenties gemaakt voor een aantal landelijke dagbladen voor een grote klant van ons: Nederlandse Energie Maatschappij.”
Paul Montagne, GroupDeal Nederland B.V.
“Ondanks bijna onmogelijke deadlines presteert Red Zeppelin het om in een zeer korte tijd werk van hoge kwaliteit te produceren met uiteindelijk een topresultaat.”
Jan-Willem van Leeuwen, Program Manager adidas

Ruim 30 tevreden bedrijven gingen u voor!

Neem direct contact op!
0
Text