Ruim vijf jaar geleden heb ik Red Zeppelin opgericht, omdat start-ups in de Bollenstreek naar mijn mening te veel kansen laten liggen op het gebied van reclame en design. Dat terwijl het steeds belangrijker wordt om uzelf als bedrijf te onderscheiden. Een unieke huisstijl is essentieel. Het versterkt uw positie binnen de branche. Het is de visuele vertaling van hetgeen waar uw onderneming voor staat. Het oogt professioneler en het zorgt voor herkenbaarheid.

We zijn nu een aantal jaren verder en nog steeds zie ik veel startende ondernemers zélf proberen om een logo te maken in wat dan ook voor Windows programma, zélf hun menukaarten maken in Word, zélf proberen om foto’s van hun producten te maken of aan de slag te gaan met (Facebook)advertenties.

Tip voor startende ondernemers

Laat de vormgeving en marketing van je bedrijf aan professionals over. Ten eerste, het is zonde van uw tijd. U kunt uw tijd beter besteden door u bezig te houden met hetgeen waar u goed in bent. Namelijk, het runnen van een onderneming, een (web)winkel, een merk, etc. Ten tweede, het is zonde van uw geld. Een Facebook of Google advertentie is een investering, dus kunt u er maar beter het optimale rendement uithalen, toch?

Investeren in reclame, wat kost dat?

Omdat wij een relatief klein bureau zijn, kunnen wij de tarieven gemiddeld erg laag houden. Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak om uw wensen te bespreken!